ultrasound-diagnostic-stomach-abdominal-woman-clinic-closeup-view-doctor-runs-ultrasound-sensor-patient-s-girl-tummy-looks-image-screen-diagnosis-internal-organs_657921-346

Клиника за вештачко оплодување “Ултрамедика„

IVF БИОМЕДИЦИНСКО ПОТПОМОГНАТО ОПЛОДУВАЊЕ

Solution

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ПАТИШТА ДО РОДИТЕЛСТВО ПРИЛАГОДЕНО САМО ЗА ВАС.

Започнете го вашето патување за плодност во нашата врвна основана клиника за ИВФ. Докажани во дефинирањето на стандардите за грижа и одговорност во текот на патувањето за плодност, УЛТРАМЕДИКА го обезбедува најбезбедниот пат до родителството. Зголемете го вашето семејство со еден од најдобрите тимови во регионот.

ВАШИТЕ СОНИШТА СЕ НАША ПАСИЈА.

handwriting-2024-blackboard-countdown-2024_1205-14181
ДР. ФИЛИП ИСЈАНОВСКИ
МАТИЧЕН ЛЕКАР

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

ДР. ЕМИЛИЈА ИСЈАНОВСКА

handwriting-2024-blackboard-countdown-2024_1205-14181
ОСНОВАЧ
CEO / Founder
handwriting-2024-blackboard-countdown-2024_1205-14181
Др. ФИЛИП ИСЈАНОВСКИ
БИОЛОГ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

pregnant-woman-her-husband-hand-showing-heart-shape_1150-5130

Персонализирани планови за плодност и сеопфатни планови за грижа.

Пристапете до цела палета на третмани за плодност и 24/7 поддршка. Со нашиот посветен и персонализиран тим од медицински сестри и доктори, добивате директни информации за се што ќе ви треба, ќе се чувствувате целосно поддржани во УЛТРАМЕДИКА. Искусете грижа од сите, од упатени, сочувствителни лекари до персонал кој е достапен во секој час за да одговори на кое било прашање.

Нашите лекари се горди на својата етичка и врвна грижа.

Нашите лекари се едни од првите кои практикуваат репродуктивната медицина во Македонија, а нашата клиника за плодност УЛТРАМЕДИКА е секогаш во тек со најновите методи за плодност во светот. Нашите лекари секогаш ги ставаат пациентите во преден план.

cute-little-shoes-x-ray-photo_23-2148341925
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
LOKACIJA

СЕКОГАШ ДОСТАПНИ

ТИМОТ НА УЛТРАМЕДИКА МОЖЕТЕ ДА ГО НАЈДЕТЕ: 

АДРЕСА
Ilindenska 97/2 1000 Skopjе
ТЕЛЕФОН
02 3067447
EMAIL АДРЕСА
info@ultramedica.com.mk